Blog - Watchguard Security

BLOG

BLOG

Wat is het verschil tussen een rookmachine en een mistgenerator?

Mistmachines kennen we van festivals en evenementen waar deze veelvuldig gebruikt worden. Wist je dat er speciale mistgeneratoren bestaan die ontworpen zijn om een diefstal te voorkomen. Hoewel mensen ze veelal hetzelfde benoemen zijn er zeer duidelijke verschillen. We lichten ze hier toe.

LEES MEER

Hoe werkt een mistgenerator?

Je wil voorkomen dat er zaken gestolen worden als het tot een inbraak komt. Dat kan met een mistgenerator of mismachine, maar hoe werkt deze? Waar moet ik op letten, lees het hier

LEES MEER

Wat is een mistgenerator?

Je hebt al over mistmachines gehoord? Zij voorkomen dat materialen gestolen kunnen worden indien het toch tot een inbraak komt. Maar welke zijn er op de markt? Op wat moet je letten en hoe maak ik nu een goede keuze? Wij helpen je graag verder, lees het hier.

LEES MEER

Hoe voorkom je brand in je woning? Wij geven je 8 straffe preventietips.

Een van de ergste zaken die je kunnen overkomen zijn brand. Maar wat kan je doen om het risico zoveel mogelijk te beperken? We geven je 8 tips.

LEES MEER

De vijf beste tips om je woning optimaal te beveiligen.

Hoe kan je op een eenvoudige manier je woning beveiligen? We geven je 5 tips…

LEES MEER

Lig jij ’s nachts wakker van een woningbrand?

Lig jij soms ook wakker van brand? Dat hoeft helemaal niet. Met een aantal eenvoudige maatregelen en de juiste stappen kan ook jij genieten van een rustige en veilige nacht. Hoe je dat moet doen lees je hier.

LEES MEER
1 2 3 14