Blog - Watchguard Security

BLOG

BLOG

Hoe voorkom je brand in je woning? Wij geven je 8 straffe preventietips.

Een van de ergste zaken die je kunnen overkomen zijn brand. Maar wat kan je doen om het risico zoveel mogelijk te beperken? We geven je 8 tips.

LEES MEER

De vijf beste tips om je woning optimaal te beveiligen.

Hoe kan je op een eenvoudige manier je woning beveiligen? We geven je 5 tips…

LEES MEER

Lig jij ’s nachts wakker van een woningbrand?

Lig jij soms ook wakker van brand? Dat hoeft helemaal niet. Met een aantal eenvoudige maatregelen en de juiste stappen kan ook jij genieten van een rustige en veilige nacht. Hoe je dat moet doen lees je hier.

LEES MEER

Welke brandblusser heb ik nodig?

Mobiele blusmiddelen of brandblustoestellen zijn de eerste interventiemiddelen bij brand. Maar welke moet je nou kopen en waar plaats je deze? Lees het hier.

LEES MEER

Waarom een mistgenerator en alarmsysteem werkt

U sluit steeds ramen en deuren als u uw woning of bedrijf verlaat, je hebt de nodige bouwkundige maatregelen genomen, deuren en ramen voorzien van goed sluitwerk, zelfs een alarmsysteem geplaatst. Wat kun je nu nog doen moest het toch tot een geslaagde inbraak komen? Wij vertellen je het hier.

LEES MEER

Kan ik mijn huidige alarminstallatie draadloos uitbreiden?

Soms is draadloze technologie te verkiezen boven bekabelde. Dit kan een oplossing zijn waar het niet mogelijk is om nog kabels aan te leggen om reden van niet esthetisch, te duur en moeilijk, of gewoon omdat het verboden is. We denken dan aan bijvoorbeeld geklasseerde historische panden. In die gevallen is een draadloze oplossing een perfecte aanvulling. We lichten kort de mogelijkheden toe.

LEES MEER
1 2 3 13